Nagyvilág

Kilyukadt Obama puskája? Leszakadt Kövér ingujja?

Ki tudja, hol van Kahawa? És Obama? Íme a nap képei.

Kövér László messze vidékeken képviseli Magyarországot.

Országgyűlésünk szigorú elnöke pár órája magyar zászlót húzott fel Srí Lankán, a Galle tartományban található Kahawa faluba, ahol a Baptista Szeretetszolgálat úgynevezett HELP-falut épített még 2006-ban.


Kövér Kahawában felhúzta Fotó: Lukács Csaba/MTI

A mai akcióban megjelent Szenczy Sándor, a Magyar Baptista Szeretetszolgálat elnöke is – a fotón a bal első szakállas úr ő.

Tűz!

Világpolitikai nyitottságunkat mi sem bizonyítja fényesebben, mint hogy nemcsak a globális érdekegyeztetésben jelentős szerepet játszó magyar házelnök mai fellépéséről számolunk be, hanem az amerikai nép elnökét is bemutatjuk rendhagyó helyzetben, s a megszokottól eltérő ruházatban.


Obama meghúzta

Lapunk divatspecialistája két öltözködési extrára hívta föl figyelmünket.

Kövér László barna (kord?) pantallójának féktelen lezsersége balzsamosan oldja viselője olykor merevségbe csapó szikárságát, míg a president fekete pólója sem képes eltüntetni a sportos imidzsre láthatóan komoly hangsúlyt helyező balkezes modell pocaktáji megereszkedettségét.

Hírportálunk fegyverspecialistája is szót kér! “Az elnök puskája a korai Old Firehandet idézőn duplán füstöl. Öntődei, esetleg huzagolási malőr állhat a háttérbe. De azt se zárjuk ki, hogy Obama kiszúrt egy az erdőben, tőle jobbra rejtező lesifotóst, és egy nagy lövést az első számú célpontra adott le, egy kisebbel pedig a munkáját végző paparazzit ijesztette el. Egyszerre. Űrtechnológia!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik