Nagyvilág

Kiszúrták a csecsemőgyilkos szemét a börtönben

Bortonracsok(210x140)(8).jpg (börtönrácsok, )
Bortonracsok(210x140)(8).jpg (börtönrácsok, )

A szadista apa héthetes lányát gyilkolta meg, brutális módon. Rabtársai a gyerekgyilkosoknak járó módon bántak vele. Egyik szemét kiszúrták, és átvágták a torkát. A börtönőrök azonban még azelőtt közbeléptek, hogy a férfi meghalt volna.

Egy brit esküdtszék a héten talált bűnösnek két rabot, akik figyelőként segítették a támadást végrehajtó rabot egy szigorúan őrzött brit fegyházban – írta az swns.com. Egyikük büntetéséhez tíz évet adott a bíróság, a másik pedig öt évet kapott az életfogytig tartó börtönbüntetéséhez. A támadást végrehajtó rab bűnösnek vallotta magát, és büntetéséről később döntenek.

A 39 éves Andrew Randallt még 2011 augusztusában támadta meg rabtársa, Jason Jay. A csecsemőgyilkost brutálisan megverte, majd egy kihegyezett ecsettel, és egy fogkeféhez erősített borotvapengével vágta meg. Jaynek sikerült megszúrnia Randall szemeit, és a torkát is megvágta. A fájdalomtól üvöltő csecsemőgyilkost még azelőtt kimentették a börtönőrök, hogy meghalt volna. Egyik szemére azonban megvakult.

Randallt 2007-ben ítélték tényleges életfogytig tartó börtönbüntetésre, miután megerőszakolta, megkínozta, majd megölte hét hetes lányát, akit rövid élete alatt végig bántalmazott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik