Nagyvilág

Húga levágott fejével ment a rendőrségre

Levágott fejjel (india, levágott fej, )
Levágott fejjel (india, levágott fej, )

Az indiai férfi fényes nappal fejezte le testvérét egy utcán, nagy nyilvánosság előtt. Majd a legteljesebb nyugalommal sétált el a rendőrségre.

A 29 éves Mehtab Alam Kalkutta városában követte el a szörnyű gyilkosságot, mindössze 13 kilométerre a városközponttól, a nyílt utcán – jelentette az indiai sajtó. A férfi azért fejezte le 22 éves húgát, mert a nő régi szerelméhez menekült férjétől, és ezzel foltot ejtett a család becsületén.

A férfi fényes nappal, délelőtt 11 órakor rángatta ki Nilofar Bibi nevű testvérét szerelme házából az utcára, ahol több ember szeme láttára egy csapással levágta a fejét egy állatok lemészárlására használt késsel, ami leginkább egy machetére hasonlít. Ezután húga fejével a jobb kezében, a másikban pedig a késsel a legteljesebb nyugalomban sétált el a rendőrségre, ahol feladta magát.

Mehtab a rendőrségen elmondta, hogy húga szeretőjét is megölte volna, de a férfi nem volt otthon. Ugyanakkor a házban volt a férfi egyik nőrokona, akire rátámadt, miután megpróbálta megvédeni Nilofart, és a nő jobb karját majdnem teljesen levágta.

A lefejezett nő 14 évesen házasodott össze férjével, akinek két gyereket szült, az elsőt 16, a másodikat 18 évesen. Nilofar nem sokkal halála előtt azért menekült el férje családi házából, mert sógora zaklatta.

Tavaly nyáron már történt egy hasonló eset Indiában. Akkor egy 46 éves férfi lánya levágott fejével jelent meg a rendőrségen. A gyilkosságot azért követte el, mert nem tudta elviselni a lány szerinte túlzottan szabados életmódját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik