Nagyvilág

Magyar sorozatgyilkos Thaiföldön

kes(210x140)(11).jpg (kés, véres)
kes(210x140)(11).jpg (kés, véres)

Több embert is meggyilkolt egy itthon nyolc év börtönre ítélt magyar férfi – írta a Blikk.

A Thaiföldön megölt R. Péter nem az első áldozata lehet a gyilkossággal gyanúsított Németh Gábornak – közölte a Blikk, Chikó Ferencre, a BRFK életvédelmi osztályának nyugdíjazott vezetőjére hivatkozva. Az itthon hatszoros körözés alatt álló férfi gyanúsítható még a szintén Thaiföldön eltűnt Csápai László megölésével is, akit tavaly februárban láttak utoljára az ázsiai országban.

Némethet a thaiföldi hatóságok csak Csápai elrablásával vádolták meg, mert a holttest máig nem került elő. A férfit le is tartóztatták, de óvadék ellenében szabadlábra helyezték, és azóta sem találják, bár a mostani gyilkosság miatt hatalmas erőkkel keresik – közölte Chikó a Blikkel.

R. Péter holttestét pénteken találták meg helyi lakosok egy dzsungelben lévő tóban. A meggyilkolt férfi mellkasán öt, a fején és egyik bokáján két-két késszúrás volt, csuklói össze voltak kötözve, csak egy alsónadrágot viselt, az arca pedig felismerhetetlenné torzult, miután több mint egy hetet lehetett a vízben. A férfit csak DNS-vizsgálattal lehetett beazonosítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik