Nagyvilág

Övé a világ legnagyobb bicepsze

Musztafa Iszmáil (Musztafa Iszmáil)
Musztafa Iszmáil (Musztafa Iszmáil)

Musztafa Iszmáil számára igazi kihívás a pólóvásárlás , s bár utálja a spenótot, mindenki Popeye-nek hívja.

Musztafa Iszmáil karjának körmérete 79 centiméter, akkora, mint egy felnőtt ember dereka. A 24 éves férfi egyiptomi származású, de 5 éve az USA-ban él. A sport mellett az üzleti életben is megállta a helyét, van két benzinkútja, melyből feleségét és Egyiptomban élő családját támogatja.

Musztafa 10 éve kezdte megszállottan edzeni testét, amikor nagybátyja esküvőjén ez egyik vendég gúnyos megjegyzéseket tett az akkor még túlsúlyos fiúra. Ma, több mint egy évtizeddel később, már senki sem merné sértő szavakkal illetni, a fiatalember ugyanis hivatalosan is a legnagyobb bicepsz tulajdonosa. Teljesítményével bekerült a 2013-as Guinness Rekordok Könyvébe. Nem csak erősnek néz ki, de 250 kilót is ki tud nyomni.

A fiatalember minden nap kétszer edz, reggelenként 5-kor kel és 8-ig edz, ezután megy a munkába, majd este is visszatér a konditerembe. Napi másfél kiló csirkét és fél kiló egyéb húst vagy halat eszik. Ezután jön a szokásos desszert, azaz a négy csészényi mandula, s két liternyi fehérjeturmix, illetve naponta minimum három liter vizet iszik. Abszurd kinézete miatt Popeye-nek hívják, aki utálja a spenótot, de imádja a csirkét.

Musztafát rengeteg támadás érte, hogy hihetetlen izmait műtéti beavatkozásnak köszönheti, ezért a férfi több vizsgálatnak is alávetette magát, hogy bebizonyítsa: természetes úton tett szert a rendkívüli izomzatra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik