Nagyvilág

Magyarokkal ütközött Ausztriában egy öngyilkos nő

A nő meghalt, a magyarok sokkot kaptak.

A 27 éves, badeni illetőségű nő a rendőrség közlése szerint a szemben haladók sávjában hajtott autójával az S31-es országúton, és frontálisan belerohant a szemből érkező nyerges vontatóba. A nő életét nem lehetett megmenteni. A vontató magyar sofőrje és kocsikísérője, egy 25 és egy 27 éves férfi súlyos sokkot kapott.

A papírtekercsekkel megrakott, Oberpullendorf felé tartó nyerges vontató az ütközés erejétől a út menti árokban kötött ki. Az alsó-ausztriai nő személygépkocsija, egy Opel Vectra teljesen szétroncsolódott, és lerepült az útról.

Az ütközéstől kiszakadt az Opel motorblokkja, és meggyulladt a kocsiból kiömlött benzin, lángra lobbantva a teherautó több tonnányi papírrakományát. A mentéshez Burgenland öt településéről riasztották a tűzoltókat, akiknek az újra és újra lángra kapó papírtekercsek miatt gázálarcban kellett dolgozniuk.

Az S31-es országutat csak négy és fél óra elteltével, csütörtök hajnalban nyitották meg újra a forgalom előtt.
Augusztus eleje óta ez volt a harmadik, halálos áldozatot követelő frontális ütközés az S31-es út Sieggraben (Szikra) és Weppersdorf (Veperd) közötti szakaszán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik