Nagyvilág

Egymilliárdért árulja a gyilkos kést OJ Simpson

OJ Simpson (oj simpson,)
OJ Simpson (oj simpson,)

Az amerikai híresség ötmillió dollárért adná el azt a fegyvert, amivel megölte felségét és barátját, egy amerikai bulvárlap információi szerint.

A National Inquirer című lap értesülései szerint OJ Simpson megtartotta a médiacirkusszá vált gyilkosságban használt kést, amit az ügyben nyomozó hatóságok soha nem találtak meg – írta a brit Daily Mail. Az amerikai bulvárlapnak egy „bennfentes” azt állította: OJ, aki jelenleg fegyveres rablás és emberrablás miatt tölti börtönbüntetését, titokban akarja lebonyolítani az üzletet, az egymilliárd forintnak megfelelő készpénzt pedig egy offshore számlán akarja megkapni.

Az 1994-ben történt gyilkosságok után a kést, ami a hatóságok szerint egy német gyártmányú Stiletto volt, nem találták meg. Sokáig azt feltételezték, hogy a Los Angeles-i repülőtérnél dobta ki Simpson egy szemetesbe, és végül egy szeméttelepen tűnt el. Más elméletek szerint az egykori sportoló chicagói otthona közelében rejtette el – írta a Daily Mail. A Inquirer forrása szerint OJ egy ideig Los Angelesben tárolta a kést, majd felmentése után kaliforniai otthonánál volt elrejtve.

Az amerikai bulvárlapban megjelent beszámoló szerint OJ addig nem fogja elárulni a vevőnek, hogy hol van a fegyver, amíg meg nem kapta az érte kért ötmillió dollárt. A forrás szerint azonban nem csak a pénzről szól a dolog. Simpson szerinte perverz örömöt fog érezni, ha összejön az üzlet, mert ezzel sikerülne átejtenie a rendőrséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik