Nagyvilág

Áruló Vilmos és Katalin mellett

Kate Middleton (Kate Middleton)
Kate Middleton (Kate Middleton)

A hercegnő magánnyomozást folytat, teszteli környezetét.

A hercegi párt mélyen lesújtja, hogy valaki a legszűkebb környezetükben áruló. Katalin hercegné lassan, de biztosan teszteli környezetét, szerinte az, ami néhány hónapja történik körülötte, kizárólag egy valaminek tudható be. Annak, hogy besúgó dolgozik legszűkebb környezetében, a palotában.

Katalin gyanakvását leginkább a legutóbbi toplessbotrány váltotta ki: hiszen ki más tudhatott volna arról, hogy a hercegi pár hol nyaral, mint egy, a palotában dolgozó alkalmazott. Valaki, aki egészen közel áll hozzá és férjéhez. Akivel talán naponta találkozik, és aki intimtitkaikat is ismeri.

Ráadásul kiszivárgott, hogy újabb intimfelvételek jutottak el egy laphoz, bár azok publikálása végül elmaradt. Ez utóbbi képek csak olyan helyen készülhettek, amelyet a nyilvánosság nem ismer. Csak az tudta értesíteni a fotóst, aki újabb és újabb tippeket tud adni a médiának.

Korábban Vilmos herceg feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, amiért megsértették a hercegnő magánélethez fűződő jogait. Katalin húga éppen a botrány miatt döntött úgy, feladja az amerikai show-bizniszről dédelgetett álmait, hogy ne hozza zavarba testvérét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik