Nagyvilág

Egy patkány lesöpörte a képernyőről a valóságshow sztárjait

patkány (patkány, )
patkány (patkány, )

A rágcsáló békésen falatozott az egyik paraguayi áruház felvágottas pultjánál. Egy vevő lefotózta a jelenetet, a képet feltette a Facebookra, aztán elkezdődött a haddelhadd.

A patkány Paraguay legnépszerűbb online médiaszemélyiségévé vált az eset nyomán. A közösségi oldalon megjelenő fotót rengetegen megosztották, a nyomtatott és elektronikus lapok, valamint a televíziók is kiemelt hírként tálalták a történteket. Olyannyira, hogy a négylábú maga mögé utasította az éppen futó valóságshow-k, tehetségkutató műsorok főszereplőit – közölte a latimoport.hu.

Mindezek hatására a helyi közegészségügyi hatóságok sietve lezárták a Guarani bevásárlóközpont San Fernandó-i boltját, a szaktárca szóvivője pedig közölte: mindent megtesznek azért, hogy megelőzzék az eset megismétlődését. Az emberek egy része egyébként szabotázsra gyanakszik, mások szerint mindez pusztán a véletlen műve.

A felháborodott, ám lelkes paraguayi közönség eközben hol politikusok, hol médiaszemélyiségek arcát montírozza a patkány torzójára, és viccek tucatjait gyártja, szinte megállás nélkül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik