Nagyvilág

Csak a kislány úszta meg a vérfürdőt

Négy halottat és egy súlyos sérültet találtak a Francia-Alpok egyik mesés településén, Chevaline-ban. A nyomozók szerint rablótámadás vagy családi dráma történt.

Letaglózó látvány fogadta a rendőröket: az erdei úton parkoló, angol rendszámú BMW-ben egy férfi és két nő élettelen teste hevert. Egyikük lábánál egy 4 éves kislány kuporgott órákon át, mire ráakadtak, ő egyébként a csodával határos módon nem sérült meg. Egy nagyobb gyermeket viszont életveszélyes állapotban vittek kórházba a helyszínről.

A kocsi közelében egy halott biciklis feküdt. A nyomozók szerint az autóban egy család utazott, apa, anya, nagymama, és két gyermek. Azt egyelőre nem tudják, ki lehetett a kerékpáros, csak annyi derült ki róla, hogy feltehetően helybéli. A család egy közeli kempingből tűnt el szerdára virradó éjjel.

A 4 éves gyermek annyit tudott felidézni, hogy sikoltásokat és zajokat hallott. A nyomozás vezetője szerint a legvalószínűbb, hogy rablótámadás történt Chevaline-ban, amely vérfürdőbe torkollott. Ugyanakkor azt sem zárják ki, hogy családi drámáról van szó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik