Nagyvilág

Volt katona ámokfutása az alvóvárosban

AK-47 (ak-47)
AK-47 (ak-47)

Válogatás nélkül kezdett el lövöldözni munkatársai egy volt amerikai tengerészgyalogos egy boltban. A 23 éves férfi két embert ölt meg, majd magával is végzett.

A lövöldözés helyi idő szerint hajnali négy órakor történt a New Jersey államban található Old Bridge alvóváros egyik szupermarketében – jelentette a helyi sajtó. A CBS New York beszámolója szerint a lövöldöző a bolt egyik alkalmazottja volt. Az éjszakai műszakban dolgozó férfi fél négykor hagyta ott az üzletet, majd nagyjából fél órával később egy pisztollyal, és egy AK-47-es gépkarabéllyal tért vissza, és azonnal tüzelni kezdett.

A szupermarketben nagyjából 13 alkalmazott dolgozott az eset idején. A gyilkos az ügyészség közlése szerint vaktában kezdett el lőni: a vele előszö9r szembe kerülő munkatársaira nyitott tüzet, egy 18 éves nőt, valamint egy 24 éves férfit ölve meg, miközben a többiek fedezékbe menekültek. Az ügyészség közlése szerint nagyjából 16 lövés dördült el, egyikük a lövöldözőt ölte meg.

A CBS New York ügyészektől úgy értesült, hogy a lövöldöző, a 23 éves Terence Tyler, két hete kezdett el dolgozni az üzletben, ahol mészárlást rendezett. A férfi 2008 és 2010 között az amerikai tengerészgyalogságban szolgált. Az egyelőre még nem lehet tudni, hogy mi volt a lövöldözés indítéka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik