Nagyvilág

Négyen meghaltak egy diszkóban Phuket szigetén

Tűz ütött ki péntek hajnalban egy éjszakai klubban Thaiföld déli részén, Phuket üdülőszigeten, a balesetben négy ember meghalt, 11-en megsérültek. Két sérült állapota válságos - közölték kórházi forrásból.

Az első hírek szerint villámcsapás érte a sziget nyugati partján, Patongon a külföldi turisták körében kedvelt Tiger Disco Bar nevű szórakozóhely egyik transzformátorát, ezután lobbantak fel a lángok az épület felső szintjén, ahol a táncparkett volt.

A halottak személyazonosságának megállapítása időt vesz igénybe, mert a holttestek a felismerhetetlenségig összeégtek, egyelőre még az áldozatok nemét sem sikerült megállapítani.

Az egyik válságos állapotban lévő sérült egy 30 éves francia férfi, aki teste 40 százalékán szenvedett másodfokú égési sérüléseket. A másik életveszélyes sérült kilétéről egyelőre nem lehet tudni közelebbit.

2009-ben egy szilveszteri bulin több mint 60 ember halt meg egy tűzvészben a thaiföldi fővárosban, Bangkokban. Az éjszakai klub tulajdonosát tavaly három év börtönre ítélték az előírások súlyos megsértéséért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik