Nagyvilág

Arcon lőtte és feldarabolta barátnője exét

Vadászpuska (vadászpuska, )
Vadászpuska (vadászpuska, )

Az amerikai férfi festékes vödrökbe és egy kutyaketrecbe rejtette a testrészeket, majd egy kis tóba dobta. Legjobb barátja hívta rá a rendőröket.

A harmincéves oklahomai férfi augusztus elején ölte meg Brandon Mark Durant. Justin Hammer a rendőröknek azt állította, hogy önvédelemből lőtte arcon barátnője exét egy vadászpuskával, amikor az megjelent házánál. Elmondása szerint Duran megfenyegette, és megpróbált erővel bejutni az ajtón, amikor megölte. A rendőrség közlése szerint azonban a további kihallgatások alatt arra jutottak, hogy Hammer előre kitervelte a gyilkosságot.

Letartóztatása után a férfi a rajta eluralkodott pánikkal magyarázta, hogy miért próbálta elrejteni a holttestet. Hammer elismerte, hogy az agyonlőtt férfit a fürdőszobába vonszolta, ahol egy fűrésszel feldarabolta a testet. A levágott végtagokat és fejet cementtel és vízzel teli festékes vödrökbe rakta, míg a torzót egy bebugyolált kutyaketrecbe. Ezután a háza közelében lévő kis tavacskához hajtott, ahol vízbe dobta a holttestet.

A férfit azután tartóztatták le, hogy jelentkezett a rendőrségen legjobb barátja, akinek segítségét kérte a holttest elrejtésében.

Az ügyet tárgyaló helyi bíró kedden úgy döntött, hogy Hammernek rácsok mögött kell megvárnia tárgyalását, amit előre kitervelt szándékos emberölés vádjával indítottak ellene – jelentette a Pauls Valley Daily Democrat című lap. A bíró először kétmillió dolláros óvadékért még hajlandó lett volna szabadlábra helyezni a férfit, de megváltoztatta döntését az ügyben tartott bírósági meghallgatás után.

A mostani gyilkosság Hammer nagyapja szerint kérdéseket vet fel a férfi testvérének balesetnek nyilvánított halálával kapcsolatban, akinek holttestét szintén egy kis tóban találták meg, egy éve – írta a news9.com.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik