Nagyvilág

„Kitépte a szemeim”

kitépte a szemeim (kannibál)
kitépte a szemeim (kannibál)

Megszólalt a miami kannibál áldozata. Csak erős idegzetűeknek!

Több hónappal a „Miami Zombie-ként” elhíresült férfi kegyetlen támadása után megszólalt az áldozat. Ronald Poppo a CBS-nek azt mondta, épphogy csak túlélte a brutális támadást. „Szétszaggatott, lerágta az arcom, kitépte a szemeim. Mást nem is tudok mondani róla” – mondta a rendőröknek a hajléktalan áldozat, aki megvakult.

A támadó Rudy Eugene-t a rendőrök lőtték le végül, mert nem akarta abbahagyni a férfi arcának marcangolását. Sokáig azt feltételezték, hogy a fürdősóként emlegetett dizájnerdrog hatása alatt volt a férfi, akit esetleg provokált az áldozata, de Poppo – hiányos, és olykor zavaros – beszámolójában ezt tagadta.

Poppo a nyomozóknak beszélt arról, hogy Eugene azt hihette, ő ellopta a Bibliáját, amelyet később a töltés mentén találtak meg. Támadójának nem volt fegyvere, csak a nyers ereje.

Ismerősei szerint „jó kedélyű, aranyos ember volt” az a meztelen férfi, akit egy autópályánál lőttek agyon Miamiban, mert nem hagyta abba egy hajléktalan arcának evését. Azt még nem tudni, hogy mi váltotta ki a szörnyű támadást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik