Nagyvilág

Mutáns szörnyre bukkantak New Yorkban

Az emberek titokzatos eseményt sejtenek a történtek mögött, a parkfelügyelet azonban állítja, csak egy döglött disznóról van szó. De akkor miért vannak emberszerű ujjai?

Eddig soha nem látott lény tetemét vetette partra a folyó New Yorkban, a Brooklyn hídnál. A manhattani szörnynek keresztelt teremtés arca fel van hasítva, csupasz bőre van és végtagjain 5-5 emberszerű ujj látható. A mutáns holttestét Denise Ginley amatőr fotós fényképezte le, mikor az East River partján sétálgatott.

A tetem felbukkanása óta számos teória látott napvilágot, hogy mi lehet az. Van, aki szerint egy hatalmas, vízbe fulladt rágcsáló, egy megfőtt disznó, vagy egy kutya felpuffadt teste. Jónéhányan állítják: az esetnek köze lehet a montauki szörny legendájához. Ez utóbbi szintén undorító testét is a víz mosta ki egy Long Island-i városka strandján, 2008-ban, nem sokkal később azonban titokzatos körülmények között eltűnt onnan.

A New York-i parkfelügyelet azt állítja, semmi misztikus nincs a most előkerült maradványokban, szerintük egy döglött disznóról van szó, a tetemet pedig meg fogják semmisíteni. A járókelők azonban nem nagyon hisznek a hatóságoknak, mivel a lény emberszerű végtagjai egyáltalán nem hasonlítanak egy disznó csülkeihez – adta hírül a blikk.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik