Nagyvilág

Agyonverte a kislányát molesztáló férfit

Texas sheriff (texas, sheriff)
Texas sheriff (texas, sheriff)

A 23 éves apa ellen végül nem indítottak eljárást a texasi hatóságok. Az amerikai államban ugyanis lehet halálos erőt alkalmazni szexuális támadások elhárítására.

Nem kell bíróság elé állnia annak az amerikai apának, aki még június kilencedikén puszta kézzel úgy megverte az ötéves lányát molesztáló férfit, hogy az belehalt sérüléseibe – jelentette az amerikai sajtó. Egy texasi vádesküdtszék kedden döntött arról, hogy nem indítanak eljárást emberölés miatt a férfi ellen, és ezzel az ügy le is van zárva.

„A texasi törvények értelmében megengedett halálos erő alkalmazása nemi erőszak megakadályozására” – közölte az esettel kapcsolatban az illetékes ügyész. Heather McMinn elmondása szerint karrierje alatt még soha nem találkozott olyan egyértelmű esettel, mint a mostani. Az ügyész elmondta: minden bizonyíték azt mutatta, hogy az apa igazat mondott, amikor azt állította, hogy a megvert férfi meg akarta erőszakolni ötéves kislányát. Ezt a lányon elvégzett orvosi vizsgálatok is igazolták.

A 23 éves apa és több rokona éppen a családi farmon dolgozott, amikor az eset történt. A helyi seriff hivatalának közlése szerint egy szemtanú látta, hogy a 47 éves Jesus Mora Flores, aki kisegítőként dolgozott a farmon, magával ráncigálja a kislányt, és azonnal az apához rohant, hogy szóljon neki. Az apa ekkor hallotta meg lánya sikítását, és gyorsan a hang irányába szaladt.

A férfi ekkor rajtakapta Florest, ahogy a kislánnyal erőszakoskodik. Azonnal lerántott lányáról a férfit, majd a fejét és nyakát ütötte ököllel, majd hallhatóan pánikba esve hívta fel a segélyszolgálatot, hogy gyorsan küldjenek egy mentőt a farmra. „Egy férfi erőszakoskodott a lányommal és megvertem, és most nem tudom, mit tegyek” – mondta a telefonba az apa, majd kétségbeesett hangon mondta: „itt fog meghalni, ha nem segítenek”.

A kiérkező mentők azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani, annak ellenére, hogy az apa rokonai megpróbálták életben tartani Florest, akit a mentők bokára letolt nadrággal és alsónadrággal találtak a helyszínen – áll a helyi seriff közleményében. ,

Az apa nevét az amerikai sajtó nem hozta nyilvánosságra, hogy ezzel is védjék az ötéves áldozatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik