Nagyvilág

Nőnek öltözve kurválkodott a professzor

Max Reinhart (max reinhart, )
Max Reinhart (max reinhart, )

Letartóztattak egy 65 éves egyetemi professzort, aki egy hotelszobában hatvan dollárért kínált szexuális szolgáltatást.

„Ez nem az, aminek tűnik, csak ennyit mondhatok” – közölte a Georgia Egyetemen német irodalmat oktató Max Reinhart a Channel 2 Action News riporterével, miután prostitúció vádjával letartóztatták egy hotelszobában. A 65 éves férfi ügyvédje tanácsára ennél többet nem mondott az esetről, csak annyit közölt, hogy „nagyon hülyének érzi magát”.

A Reinhart elleni nyomozás egy weboldalon közzétett hirdetéssel kezdődött, amelyben egy „Sasha” nevű személy kínált transzszexuális escort szolgáltatásokat – írta az Atlanta Journal-Constitution. A hirdetésre egy fedett nyomozó jelentkezett, akivel a nőnek öltözött Reinhart egy általa bérelt hotelszobában találkozott, ahol megegyeztek arról, hogy a „kuncsaft” hatvan dollárt fizet fél óra „szolgáltatásért”.

A rendőrség közlése szerint Reinhartot ezután azonnal letartóztatták, majd pár órával később 4800 dolláros óvadék ellenében szabadon engedték. A professzor ellen prostitúció miatt emeltek vádat. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az eset miatt elveszti-e egyetemi állását, és az azzal járó 87 224 dolláros (húszmillió forint) éves fizetését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik