Nagyvilág

Belehalt az alkoholszondába

Új Zéland rendőr (új-zéland, rendőrség, )
Új Zéland rendőr (új-zéland, rendőrség, )

Az őt igazoltató rendőrök karjaiban halt meg egy 56 éves új-zélandi nő, aki az alkoholszonda megfújásakor lett rosszul.

A helyi hatóságok még nem tudják, hogy mi okozhatta a nő halálát, akit vasárnap este állítottak meg a rendőrök egy ellenőrzőpontnál – írta az nzherald. Az egyedül utazó nőt egy laborként használt buszban ellenőrizték, miután az első próbálkozások a szondával nem vezettek eredményre. Több sikertelen próbálkozás után a nő egyszer csak a földre zuhant a székéből, beverve a fejét, és élettelenül terült el a busz padlóján.

Az ellenőrzőpontnál dolgozó rendőrök azonnal megkezdték újraélesztését, majd a kiérkező mentők negyven percen át küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni. Egy nyomozó elmondása szerint a nő szó szerint az őt igazoló rendőrök karjaiban halt meg.

A nőn elvégzett vizsgálatok szerint természetes halált halt, de azt egyelőre senki sem tudja, hogy pontosan mi is okozta halálát. Fejsérülése a halottkém szerint biztosan nem játszott szerepet. A rendőrség a nő családjával együttműködve próbálja kideríteni, hogy az áldozatnak volt-e olyan betegsége, ami közrejátszhatott halálában.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik