Nagyvilág

Magyar lett az Év nője Szlovákiában

Vicsápi Bugyi Natália egyből két díjat is hazavihetett. A fiatal üzletasszony azt mondta, szóhoz sem jutott a boldogságtól.

Szlovákiai magyar üzletasszony nyerte az Év nője díjat a Slovenka roka nevet viselő presztízsversenyen. Az elismerést négy évente osztják ki. A versenyben, melyet egy női magazin, a közszolgálati média és a Szlovák Nemzeti Színház szervez, a munkájuk terén legsikeresebbnek ítélt nőket díjazzák – írja a szabadujsag.com.

Vicsápi Bugyi Natália pozsonyvezekényi üzletasszony két díjat is hazavihetett, az üzlet és menedzsment kategórián kívül ugyanis az abszolút versenyben is neki sikerült megszereznie a legtöbb szavazatot.


Fotó: Facebook

“Meglepett a győzelem és természetesen nagyon örültem neki, hogy sikerült nyernem az üzlet kategóriában, ám amikor a végén kiderült, hogy az abszolút versenyben is én kaptam a legtöbb szavazatot akkor a boldogságtól már szóhoz sem jutottam” – mondta el.

A felvidéki magyar üzletasszony a díjat azért is sokra becsüli, mert azt magyarként sikerült megszereznie. Úgy véli, a mostani elismerés a jövőben az üzleti életben is segítségére lesz. Hozzátette: bár nagyon örül a díjnak, egyelőre nem tervezi, hogy más hasonló jellegű megmérettetésen is részt vegyen, annál is inkább, hiszen a mostani győzelemmel már mindkét – Szlovákiában kiosztásra kerülő – hasonló jellegű elismerést a tarsolyában tudhatja, 2010-ben ugyanis az Év 
üzletasszonya díjat is besöpörte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik