Nagyvilág

Arcevő meztelen kannibált lőttek

Egy amerikai rendőr agyonlőtt egy meztelen férfit, aki egy másik meztelen férfi arcát ette egy autópálya lehajtónál Floridában, és a falatozást azután sem hagyta abba, hogy egy lövéstől megsebesült.

A bizarr eset helyi idő szerint szombat délután, nagyjából két órakor történt, nem messze a Miami Herald című lap szerkesztőségétől – jelentette az újság. A rendőrséget egy nő riasztotta, aki két meztelen férfit látotott verekedni egy autópálya lehajtó melletti bicikliúton.

Az elsőként kiérkező rendőrt már szörnyő látvány fogadta. Ahogy közel ért, azt látta, ahogy az egyik férfi a másik arcát eszi – közölték szemtanúk a Heralddal. Ezt a CBS nyomozáshoz közel álló forrásai is megerősítették.

A meg nem nevezett rendőr ekkor felszólította a meztelen férfit, hogy azonnal hagyja abba a másik arcának harapdálását, de az nem reagált, ezért meglőtte. A támadó azonban sebesülése ellenére folytatta a falatozást. A rendőr pedig újabb lövéseket adott le rá. A Heraldnak nyilatkozó szemtanúk legalább hat lövésről számoltak be.

A támadó a helyszínen belehalt az őt ért lövésekbe, áldozatát pedig kritikus állapotban szállították kórházba. A CBS értesülései szerint az áldozatnak gyakorlatilag eltűnt az arca, és felismerhetetlenné vált. A helyi rendőrség egyelőre nem közölt részleteket az esetről. Így nem lehet tudni, hogy ki volt a két meztelen férfi, és azt sem, mi váltotta ki a támadást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik