Nagyvilág

Lelőttek egy magyar fiút Miamiban

Állítólag egy drogügylet közben kapott halálos lövést a magyar fiú az Egyesült Államokban.

Feltehetően marihuánát vásárolni készült a 16 éves magyar fiú Miami Beachen a 79. utcánál, amikor egy fegyveres rabló rálőtt, és mire a rendőrök a helyszínre értek, meghalt – írja a hvg.hu a helyi Local10.com portálra hivatkozva. Az eset múlt csütörtökön történt.

Lapinformáció szerint a fiú, Lakatos Róbert egyik fiútestvérével ment a helyszínre, és vélhetően a drogdíler húzott fegyvert és lőtt rá. Ennek alapján keresnek egy 16-20 év közötti, szőke hajú hispano-amerikai férfit, akinek meztelen felsőtestén egy marihuánalevél-tetoválás van. Az áldozat családja Magyarországról települt az Egyesült Államokba és mindössze három hónapja költözött Virginiából Miaimiba.

A CBS Miaminak nyilatkozó nagymama szerint az áldozat színésznek vagy modellnek készült. A portál úgy tudja, a rendőrség nyomon van, bár mivel az ügy még kezdeti szakaszban van, részleteket nem árultak el. Állítólag találtak egy pisztoly alakú öngyújtót, amely Lakatos Róberté lehetett. Az eset egyébként egy olyan tengerparti szakaszon történt, ahol nagy éjszakai élet van. Bár sokan voltak a közelben, a lövéseket a megkérdezettek közül senki sem látta, senki sem hallotta, mert épp telihold buli volt a parton.

A Hír24 a haláleset kapcsán kereste az Országos Rendőr-főkapitányságot. A sajtóosztálytól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a Rendőrség Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központjához az ügyben megkeresés, tájékoztatás nem érkezett külföldi társszerveiktől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik