Nagyvilág

Meztelenül pózol a 14 gyermekes anyuka

Egyetlen szál bugyiban pózolt egy magazin címlapján az „oktomami” gúnynéven elhíresült Nadya Suleman, aki legutóbb 2009-ben nyolcas ikreknek adott életet.

A 36 éves, Kaliforniában élő anyuka, aki elsőre úgy tűnik, új hódolókat akar elkápráztatni feszes melleivel és lapos hasával (a képet itt megnézheti), a lapnak azt állította: már 13 éve nem feküdt le senkivel. A meglepő bejelentés talán igaz is lehet, hiszen úgy tudni, Nadya összes gyermeke mesterséges úton fogant meg.

A népes család a legutóbb született, most 3 éves babákkal együtt már 15 fősre gyarapodott, hiszen oktomami az elmúlt 10 évben, az ikreken kívül további 6 gyermeknek adott életet. A hölgy azt is elárulta, hogy mindegyik kicsi ugyanattól a spermadonortól származik.

Nadya a pikáns fotó ellenére, az ikrek felcseperedéséig, nem vágyik a férfiak figyelmére. Mostanában szándékosan smink nélkül, melegítőnadrágban, parókával és magát terhesnek álcázva jár-kel az utcán, hogy lekoptassa a pasikat. Ha megbámulják, elfordul – nyilatkozta az újságnak. „Gyönyörű vagyok. Tudom ezt anélkül is, hogy egy férfi mondogatná nekem” – jegyezte meg.

Oktomami arról is szót ejtett, hogyan nyerte vissza alakját a szülések után. Mint kifejtette: egyáltalán nem tett erőfeszítéseket azért, hogy újra formába lendüljön. Úgy húzódott össze, mint egy gumiszalag – magyarázta.

„Annyit zabáltam, mint egy ló. Nem számoltam a kalóriákat és nem tartottam otthon egy készletet mérlegekből. Amikor az ikrekkel állapotos voltam egy egész embernyit nőttem. Most vékonyabb vagyok, mint a terhesség előtt. A súlyomat sohasem mérem” – vallotta be Nadya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik