Nagyvilág

Bankot rabolt gyerekeknek

Bankot rabolt egy hajléktalan nő az Egyesült Államokban, hogy azután szétosztogassa zsákmányát gyerekek között.

Az amerikai sajtóban csak női Robin Hoodként emlegetett harmincéves nő Bostonban követte el a bankrablást: fenyegető papírcetlit tolt a Citizens Bank pénztárosa elé, majd a zsákmányolt 652 dollárral taxiba pattant és elmenekült a helyszínről. A feltehetően mentális problémákkal küszködő nő újabb bankot akart rabolni, és ezt a tervét, valamint korábbi bankrablását felfedte a sofőr előtt.

A férfielőször azt hitte, hogy utasa bedrogozott, ám hamarosan hitelt adott szavainak, és végül egy közli parkban rakta ki a Jasmin Rivera nevű nőt. A taxis értesítette a rendőröket, akik tíz perccel a rablás után már el is fogták a nőt, aki éppen a park játszóterén osztogatott szét gyerekek között 1 dollárosokat.

Elfogása után a hatóságok elrendelték elmeorvosi vizsgálatát. A nőt állítólag két nappal bankrablása előtt megtámadták, és több gyógyszerét is ellopták. A Boston Herald beszámolója szerint bírósági meghallgatása előtt a megbilincselt Rivera sikítozva verte a fejét a bírósági épület falába, a meghallgatás közben pedig folyamatosan le kellett fogni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik