Nagyvilág

Nyert egy Lamborghinit, majd azonnal összetörte

Hat óra kellett egy amerikai férfinak arra, hogy összetörje egy nyereményjátékon nyert szuperautóját.

A Utah államban, Las Vegas közelében élő férfi szombaton vehette kézhez a még novemberben megnyert Lamborghinit, és már aznap össze is törte – jelentette az amerikai sajtó. „Szombaton megkaptam, és szombaton lezúztam” – mondta el David Dopp a KSL.com híroldalnak.

A teherautósofőrként dolgozó férfi amint megkapta, azonnal kocsikázni indult a több mint nyolcvanmillió forintba kerülő, 650 lóerős Lamborghini Murcielagóval. Éppen egyik barátjával autózott Santaquin város külterületén, amikor egy emelkedő végén egy kanyarban megpördült alatta a sportautó.

„Jégre, laza murvára vagy valami hasonlóra futhattunk rá, majd hirtelen forogni kezdtünk” – mondta el Dopp a KSL-nek. Az autó egy mezőn állt meg, miután elcsapott több kerítésoszlopot. Az autónak összetört az orra, kilyukadtak a kerekei, és csupa karc lett a jobb oldala. A szuperautóhoz autómentőt kellett hívni.

A Lamborghini szerdán már úton volt egy szuperautókra specializálódott Las Vegas-i autószerelő műhelybe. Dopp közlése szerint annyira nem aggódik, mert a sérülések nem olyan súlyosak, és van biztosítása. A nyereményjáték szabályai ugyanis megkövetelték, hogy biztosítást kössön méregdrága autóra.

A féri elmondta, hogy a javítás után el fogja adni a Lambót, egészen egyszerűen azért, mert nincsen elég pénze annak fenntartására. Csak a biztosítás díja 3500 dollár, azaz több mint nyolcszázezer forint hat hónapra, és ehhez jönnek még a többtízezer dollárt is kitevő adók. A szuperautóért kapott pénzt számlák kifizetésére fogja felhasználni, valamint feleségének vesz belőle egy új autót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik