Nagyvilág

Újra kritikus állapotban Gábor Zsazsa

A magyar származású színésznõ újra kórházba került. Bár magához tért, de beszélni még mindig nem képes. A férj bizakodik.

A 94 éves egykori díva férje, Frederic von Anhalt szombaton este elmondta: feleségének felszökött a láza, továbbá vér szivárog a gyomrába bekötött csõbõl. A Los Angeles-i egyetemi kórházban az orvosi beavatkozásnak köszönhetõen az idõs asszony visszanyerte eszméletét, kinyitotta a szemét, bár beszélni még nem képes. Anhalt szerint Gábor Zsazsa “küzdõ típus”, és õ bízik abban, hogy ezt a csatát is megnyeri.

A magyar születésû Gábor Zsazsa több ízben került kórházba azóta, hogy tavaly júliusban leesett az ágyról, és eltört a csípõje. Idén januárban a jobb lábának nagy részét amputálni kellett, miután egy elfertõzõdött seb üszkösödni kezdett.

Gábor Zsazsa még 2002-ben utasként volt részese egy autóbalesetnek. 2005-ben súlyos agyvérzése volt, 2010. júliusában tévézés közben kiesett az ágyából, amikor a telefonjáért nyúlt. Ekkor több csontja is eltört és azóta kisebb nagyobb kihagyásokkal szinte állandóan kórházban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik