Nagyvilág

Meghalt a felrobbant mobil WC-ben megégett férfi

Belehalt súlyos égési sérüléseibe az ausztrál légierő őrmestere, aki alatt felrobbant egy mobil WC.

Kórházi ágyában meghalt Michael Dunn őrmester, aki még július 25-én szenvedett súlyos égési sérüléseket – jelentette az ausztrál sajtó, az Ausztrál Királyi Légierő parancsnokának közleményére hivatkozva. Geoff Brown repülőmarsall mély részvétét fejezte ki Dunn családjának, akik magánéletük tiszteletben tartását kérték az eset után a médiától.

Dunn őrmester a Rockhampton repülőtéren, egy ausztrál-amerikai közös hadgyakorlat idején szenvedett harmadfokú égési sérüléseket, miután berobbant alatta egy mobil WC. A férfi a fején, arcán, karjain és a mellkasán égett meg, és sérültek légcsövei is. Egy Brisbane városában található kórház égési osztályán kezelték.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi okozta a robbanást, és az eset körülményeit még vizsgálják. Az ausztrál védelmi minisztérium szóvivőjének elmondása szerint feltehetően kiömlött üzemanyag került a WC-be, és az robbant be, de azt még vizsgálják, hogy mitől. Közvetlenül a robbanás után még azt közölték, hogy Dunn cigarettára gyújtott a WC-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik