Nagyvilág

12 méter mély víznyelőt talált az ágya alatt

Hatalmas robajra ébredt, és egy elsőre feneketlennek tűnő lyukat talált az ágya alatt egy guatemalai nő.

A 65 éves guatemalavárosi nő álmából felriadva először azt gondolta, hogy a szomszéd gázpalackja robbant fel – jelentette az ausztrál Sky News. Gyorsan kirohant a házából, de odakint semmi nyomát nem találta robbanásnak. Ekkor egy férfi közölte vele: a zajt az ő házából lehetett hallani.

Inocenta Hernandez visszatért az épületbe, hogy megkeresse a robaj forrását, amit végül az ágya alatt talált meg. Mint kiderült, a robbanásszerű hangot a ház alatti talaj egy részének eltűnése okozta, amely után egy elsőre feneketlennek tűnő lyuk maradt közvetlenül az ágya alatt.

A 65 éves nő még szerencsésnek is mondhatja magát. A 12 méter mély lyuk akár az ágya mellett is kialakulhatott volna, hogy ébredés után beleessen, vagy lehetett volna olyan széles is, hogy az egész ágyát elnyelje.De, mivel Guatemalavárosról van szó, az sem lett volna nagyon meglepő, ha az egész házat eltünteti a víznyelő.

Tavaly egy egész kereszteződést, és egy háromemeletes épületet nyelt el egy húsz méter széles, és harminc méter mély víznyelő a városban. 2007-ben pedig egy 150 méter mély lyuk több házat és egy teherautót nyelt el, három ember halálát okozva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik