Nagyvilág

Elloptak, majd felgyújtottak egy százmilliót érő Ferrarit

Teljesen kiégve találtak meg egy hétvégén ellopott, százmillió forintot érő Ferrarit Ausztráliában. A tolvajokat nem találják

A ritka, ötszázezer ausztrál dollárt (99,3 millió forint) érő Ferrari Californiát szombatról vasárnapra virradó éjszaka lopták el az egyik leggazdagabb ausztrálnak számító Nathan Tinker házából – írta a Sydney Morning Herald. A milliárdos férfi és családja végigaludta, ahogy az egyik ajtón besurranó tolvajok elhajtottak a fekete sportautóval, valamint órákkal, laptopokkal és egy fényképezőgéppel.

Az autót hétfőn, egy bejelentés után találták meg az ausztrál rendőrök, egy autópálya közelében, teljesen kiégve. A rendőrség szerint felgyújtották. A hatóságok megkezdték az autó átvizsgálását.

Az ausztrál Ferrari-importőr közlése szerint 141 darab Ferrari California van Ausztráliában, amelyek nagy része piros – írta a Herald. Más ausztrál lapokban az írták, hogy az ellopott és felgyújtott fekete Californiából mindössze öt darab van az országban.

A leggazdagabb negyvenévesnél fiatalabb ausztrálnak számító Tinker egyelőre nem nyilatkozott ritka autójának elvesztéséről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik