Nagyvilág

Megkezdődött a szőke nők oroszországi találkozója

Megnyitják a Szőke Nők Múzeumát, lerakják az első Szőke Nők Éttermének alapkövét, és igyekeznek Guinness-rekordot felállítani amőbázásból.

A szőke nők első összoroszországi találkozója kezdődött meg Szocsiban: a rendezvényen megnyitják a Szőke Nők Múzeumát, lerakják az első Szőke Nők Éttermének alapkövét, és igyekeznek Guinness-rekordot felállítani amőbázásból. A találkozó a szőke nők felvonulásával kezdődött csütörtökön, s ott, ahol a menet véget ért, egy ismert szállodai komplexumnál hamarosan felállítják a Szőke Nők emlékművét. Emellett megrendezik a leghíresebb szőke énekes- és filmsztárok legjobb hasonmásainak versenyét.

További programpont a zenei verseny, amelyre már a találkozó kezdetén 150 jelentkezés érkezett. A rendezvény keretében stiliszták, arculatszakértők tartanak mesterkurzusokat a hölgyeknek, és a város butikjaiban számos prezentáció várja a szőke és nem szőke résztvevőket.

Az egyik fényes esemény a rekordkísérlet lesz: a résztvevők a megfelelő szakértők felügyelete mellett száz asztalnál amőbáznak, “a szőkék mindenki ellen” jelszóval.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik