Nagyvilág

A WC tartályából leselkedett a szatír

Feltehetően leselkedni akart az a huszonéves amerikai férfi, akit egy hordozható WC alsó tartályába bújva találtak egy jógafesztiválon.

A hordozható WC-ben elbújt férfit a jógafesztivál egyik női vendége vette észre, amikor belépett az egyik toalettbe, és valami mozgást látott az alsó tartályban – közölte a coloradói Boulder város rendőrsége. A nő ekkor egy közelben álló férfit kért meg arra, hogy ellenőrizze gyanúját, hogy egy ember rejtőzik a WC-ben. Mint kiderült, feltevése igaznak bizonyult.

A nőt megsegítő férfi ugyanis egy ponyvába burkolt férfit vett észre az alsótartályban – áll a boulderi rendőrség közleményében. Pár perccel később már kintről hallotta, hogy valaki belülről bezárja a WC ajtaját. Közben odaérkezett egy biztonsági őr, aki látta, ahogy előbukkant a gyanúsított, akit hiába próbált feltartóztatni. Utoljára egy szál szürke melegítőnadrágban látták, ahogy ürülékkel borítva elmenekült a biztonsági őr elől.

A rendőrség egyelőre nem tudja, hogy a gyanúsított hogyan volt képes bepréselnie magát a WC tartályába, és azt sem, hogy egészen pontosan mit is csinált ott. A huszonéves férfit mindenesetre törvénytelen szexuális érintkezés kísérletének gyanújával keresik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik