Nagyvilág

Óriási meglepetést okozott egy pillepalack

Az utcán és bevásárlóközpontokban szétszórt műanyag pillepalackokat legtöbbször észre sem vesszük, vagy ha igen, egy rosszalló pillantás után elsietünk mellettük. Egy kanadai flash mob akciónak köszönhetően váratlan élményben volt része annak, aki megtörte a rossz szokást.

Ismét kandi kamerás figyelemfelkeltő akciót hajtott végre a “Testé sur des humains” nevű kanadai székhelyű francia nyelvű talkshow csapata, akik műsorukban különböző környezetvédelmi témákra próbálják felhívni a figyelmet. Legújabb flash mob akciójuk egy bevásárlóközpont padlóján „felejtett” pillepalack sorsát követi figyelemmel egészen addig, ameddig egy gyanútlan sétáló le nem hajol érte és be nem dobja a legközelebbi szemeteskukába.

Ebben a pillanatban lépnek elő a plázázó közönségnek álcázott beépített emberek, akik hatalmas ovációval és tapssal jutalmazzák a környezettudatos járókelőt, mindenki legnagyobb meglepetésére. A videó arról nem szól, hogy vajon a stábnak mennyi ideig kellett várni a palackért lehajoló lány felbukkanásáig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik