Nagyvilág

Itt a You Tube legújabb felfedezettje

A YouTube legújabb felfedezettje, Maria Aragon a Born This Way feldolgozásával lett ismert. A tízéves kislány Lady Gaga legújabb számát adja elő szintetizátoron, óriási sikerrel. A lány rendkívüli tehetségére a popsztár is felfigyelt.

Lady Gaga legújabb dalának feldolgozását Maria Aragon alig két hete töltötte fel a You Tube-ra, máris több mint 17 millió nézővel büszkélkedhet.

Lady Gagának saját elmondása szerint éppen rossz napja volt, amikor valaki átküldte neki a videóklippet, ami annyira feldobta, hogy könnyekig meghatódott.

Az énekesnő fel is kérte a tehetséges Mariát, hogy lépjen színpadra vele torontói koncertjén. A lány a Good Morning America Show-ban árulta el, hogy kivel fog duettezni.

Gaga meghívott a torontói koncertjére, hogy énekeljek vele. Nagyon izgulok, mert ő már egy hatalmas előadó, én meg még csak most kezdtem bele – mondta Maria. A kislány arról is beszélt, hogy látta, amint pár ember zongorán játszotta a dalt, hazament és elkészítette saját verzióját. A kislány korábban soha nem tanult zongorázni, a Good Morning America Show rögtön fel is ajánlott neki egy hat hónapos ingyen tanfolyamot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik