Nagyvilág

Házhoz jövő ivócimbora és természetes megtermékenyítés

Moszkvában lehet hívni takarítót, aki meztelenül teszi tisztába a lakást, meg lehet rendelni káromkodást, megtermékenyítést, szolgáltatásként vállalják a hűtlen férjek visszatérítését, de házhoz lehet hívni ivócimborát is.

Az erotikus takarítóember, aki egyébként intim szolgáltatást nem vállal, a takarítás több válfaját kínálja, de a megrendelő eszközeivel és tisztítószereivel dolgozik, s az ára tíz négyzetméterenként mintegy 6000 forint.

A “nyomdafestéket nem tűrő biztosításként” kínált káromkodás mindössze 60 forintba kerül, és a csekély összeget akár a mobiltelefonról is el lehet küldeni. A szolgáltatás igen népszerű, mert az orosz babona szerint akkor lesz sikeres valaki egy vizsgán vagy egy állásinterjún, ha előtte szidalmazzák.

A megrendelhető megtermékenyítők gyerekre vágyó, egyedülálló nőknek segítenek, mesterséges megtermékenyítés útján vagy természetes módon biztosítanak spermát, az eső változatot mintegy 30 ezer, az utóbbit mintegy 50 ezer forintnak megfelelő összegért. Azok a “szolgáltatók”, akiket a Komszomolszkaja Pravda című lap megkeresett, arról nem számoltak be, hogy kelendő-e, amit kínálnak, de azt beismerték, hogy a pénzkereset mellett ebben azért szórakozás is van számukra.

A hűtlen férjek visszatérítését számtalan mágus mellett cégek is kínálják. Nem rontással dolgoznak, hanem detektívekkel, akik megkeresik a hűtlen házastárs kedvesét, és kompromittáló anyagot gyűjtenek róla. A munka eredményét valahogy eljuttatják a társát megcsaló férjnek, vagy feleségnek egy névtelen levélben, vagy egy ismeretlen jóakaró telefonhívásában. Ha pedig az illetőről nem lehet megfelelő adatokat találni, akkor jön az úgynevezett mézes csapda, amelynek lényege, hogy elcsábítják a csábítót, s ezt videón rögzítik. Mindez azonban drága mulatság, mert a megfigyelés óránként 30 ezer forintba, a „mézes csapda” külön 150 ezer forintba kerül.

Egy színész alibit kínál az interneten: bármely szerepet kész eljátszani, hogy kimentse megbízóját valamely kellemetlen helyzetből. Az alibinek nincs fix tarifája: az ár a feladat bonyolultságától függ és megállapodás tárgya.

A Poligrafológusok Társasága hazugságdetektor segítéségével feltárja, valamely cég munkatársa iszákos-e, fogyaszt-e kábítószert, netán szerencsejátékos, és hogy lopott-e előző munkahelyén, vagy volt-e más ügye a rendőrséggel. A munkatárs „vizsgálata” már 15-18 ezer forintnak megfelelő összegért kapható, de ha féltékeny házasfelek kíváncsiak rá, hogy megcsalja-e őket párjuk, 36 ezer forintért tudhatják meg.

A Komszomolszkaja Pravda által felárt talán legérdekesebb szolgáltatás a házhoz hívható ivócimbora, de nem biztos, hogy ilyen valóban létezik. A cikk megjelenése után két nappal a Moszkovszkij Komszomolecben ugyanis egy másik beszámoló jelent meg arról, hogy a lap munkatársai ezt a szolgáltatást kínálták az interneten újév előtt, és hogy elég sok megrendelés akadt. Az egyik esetben egy jómódú üzletasszony akart visszatérni fiatal korába, kollégiumi éveibe. Ehhez a megrendelt ivócimboranőért sofőrös luxuskocsin ment el, a kollégiumi éveket idéző ruhákban, és elvitte a renoválás alatt álló régi kollégiumba. A korabeli ételeket és italokat a sofőr rakta az asztalra, és a megrendelő arra panaszkodva, hogy nincs, akinek a társaságában elengedhetné magát, a szép napokra emlékezve nagyon gyorsan az asztal alá itta a megrendelt ivócimborát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik