Nagyvilág

Tégla a CIA-ban, dioxinbotrány, népszerű magyar állampolgárság [Hírösszefoglaló – Külföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb külföldi híreit.

Hazaérkezett Magyarországra a Szudánban elrabolt ENSZ-alkalmazott Papp István péntek délután. A férfi, aki három hónapot töltött fogságban, a Terrorelhárítási Központ X. kerületi épületében találkozott először családjával.
Bővebben…

Hozzávetőlegesen 4700 német farmot zártak be, miután dioxinmérgezés-gyanús baromfitermékekről szóló jelentés látott napvilágot. Az érintett farmokról Nagy-Britanniába és Hollandiába exportáltak tojást.
Bővebben…

Őrizetbe vették az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) egyik volt ügynökét azzal a váddal, hogy bizalmas részleteket szivárogtatott ki a The New York Times című napilapnak. A 43 éves Jeffrey Sterling exügynököt a Missouri állambeli Saint-Louis városában vették őrizetbe, amiért a lap egyik riporterének titkosszolgálati műveletről adott ki információkat.
Bővebben…

Joseff Weiss tiszteletbeli jeruzsálemi konzul elmondta: gyökereik, és a magyarként átélt holokauszt emléke sarkallja őket a magyar állampolgárság igénylésére. Nagyon sok magyar származású izraeli állampolgár érdeklődik a könnyített honosítás iránt.
Bővebben…

Visszatértek féléves afganisztáni küldetésükből az amerikai és magyar katonákból álló ötven fős Műveleti Tanácsadó és Összekötő Csoport (OMLT) magyar tagjai.
Bővebben…

“Komoly” szintre emelték a terrorkészültség szintjét Nagy-Britanniában a fontosabb közlekedési központokban, köztük a reptereken és a londoni vonatállomásokon. Az ötfokozatú skálán a ‘komoly’ szint a második legmagasabb.
Bővebben…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik