Külföld

Tilt a Fehér Ház a WikiLeaks-től

admin
admin

2010. 12. 04. 08:06

"Eltiltotta" az összes szövetségi alkalmazottat a WikiLeaks oknyomozó portál internetes oldalától az amerikai kormány.

A Fehér Ház valamennyi minisztériumot, illetve szövetségi hatóságot utasított arra, hogy akadályozza meg az internetes hozzáférést az elmúlt napokban több tízezer bizalmas, illetve titkos amerikai külügyi dokumentum kiszivárogtatásával hatalmas nemzetközi diplomáciai botrányt kavart portál honlapjához.

Az elrendelt zárlat az amerikai kongresszus tekintélyes könyvtárára is vonatkozik. Azonban a könyvtár kommunikációs igazgatója visszautasította azokat a nézeteket, amelyek szerint a híres “Library” ezzel cenzúrát hajt végre. “A többi szövetségi intézményhez hasonlóan a könyvtár is köteles a kormánydokumentumok védelmére” – hangsúlyozta állásfoglalásában Matt Raymond kommunikációs igazgató.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.