Nagyvilág

Bankelnök tanácsadója lett az orosz kémnő

Anna Vasziljevna Chapman október elsejétől az elnök egyik befektetési és innovációs tanácsadója - áll a FundServiceBank közleményében.

A FundServiceBank,a Roszkoszmosz orosz hírügynökség hivatalos pénzintézetének hétfői közleménye szerint Chapman az alkalmazottjuk. “

Az orosz bank hétfői közleménye szerint Chapman az információtechnológia fejlesztésén is dolgozni fog a pénzintézetben – írja RiaNovosti internetes oldalán. A közlemény úgy írja le a 28 éves nőt, mint “kreatív, sokoldalú alkalmazottat, aki törődik Oroszország jövőjével”. A bank azt is nyilvánosságra hozta, hogy Chapman egy könyvön dolgozik, amelynek témája az internet lehetőségei.

Hazaérkezése óta Chapman nem adott interjút, viszont éjszakai
mulatókban készült képek jelentek meg róla, és az egyik hétvégi orosz
magazin felkérésére is pózolt szexis ruhákban. Anna Chapmanről és pikáns kapcsolatairól számos cikk jelent meg világszerte, amióta kiderült, hogy kém. Legfőképpen Londonban, ahol évekig élt egy Alex Chapman nevű férfival, akihez férjhez ment. Innen az angolos neve. Nagy-Britannia július 9-én megfosztotta Chapmant brit állampolgárságától és a belügyminisztérium azt szeretné elérni, hogy soha többé ne tehesse be a lábát az országba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik