Nagyvilág

Özvegye búcsúztatja Tony Curtist

Özvegye, Jill mond búcsúbeszédet a magyar származású hollywoodi filmsztár, Tony Curtis ravatalánál - mondta el a szerdán elhunyt filmszínész közeli barátja.

Gene Kilroy egyúttal azt is közölte, hogy a helyi idő szerint hétfő este Las Vegasban tartandó nyilvános temetési szertartáson a filmsztár családtagjai, közeli barátai, hírességek és rajongók vesznek részt. A temetés után a vegasi Luxor hotel-kaszinóban tartják a zárt körű halotti tort.

Mint Kilroy elmondta: a koporsót heten kísérik majd a végső útra. A kísérők között lesz Kirk Kerkorian üzletember, Kirk Douglas színész, Phyllis McGuire énekes és jómaga is.

A közép-európai idő szerint 19 órakor kezdődő hétfői gyászszertartáson jelen lesz Bokor Balázs nagykövet, Los Angeles-i magyar főkonzul, aki a magyar kormány nevében fejezi ki együttérzését az özvegynek, Jamie Lee Curtisnek, a világhírű hollywoodi sztár színésznő-írónő lányának, valamint a család többi tagjának.

Tony Curtis, a Van, aki forrón szereti és A megbilincseltek Oscar-díjra jelölt sztárja 85 éves korában hunyt el nevadai otthonában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik