Nagyvilág

Újabb áldozatot szedett Gordon Ramsay stílusa?

A New Yorkot New Jerseytől elválasztó Hudson folyóba ölte magát Gordon Ramsay egyik tévés szakácsa, akinek a mesterszakács régebben azt mondta, hogy étterme a Hudsonban fog elsüllyedni.

A 39 éves Joseph Cerniglia a George Washington hídról vetette magát a folyó vizébe. Három gyereket hagyott hátra. A férfi már a cseppet sem baráti hangvételű ítéletmondó műsorából megismert második séf, aki öngyilkos lett – írja internetes kiadásában a The Daily Telegraph.

Cerniglia a 2007-es műsor idején komoly gondokkal küzdött, részben a New Jersey állambeli Fairlawnban működő étterme, a Campania miatt 80 ezer dolláros adósságot halmozott fel. Az adásban Gordon Ramsay keményen bírálta a szakácsot, mert az étel szerinte nem volt elég jó, az adagokat túl nagyoknak, a személyzetet pedig éretlennek tartotta. „Még egy rohadt bruschettát sem tudsz megsütni” – vágta a goromba modoráról ismert brit sztárséf a New Jersey-i szakács fejéhez.
Noha a férfiért édesanyja és felesége is aggódott, az étterem mégis talpon maradt, mi több, a helyiek szerint az utóbbi időben szép forgalmat bonyolított. A halálesetről nyilatkozva Ramsay azt mondta, szerencsésnek tartja magát, hogy megismerhette az étteremtulajdonost.

„Joe rendkívüli séf volt, együtt érzünk a családdal, a barátokkal és a személyzettel” – fogalmazott. Ugyanakkor nem válaszolt arra a kérdésre, hogy az általa 2007-ben mondottaknak közük lehet-e Cerniglia halálához.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik