Nagyvilág

Mi történt ma a nagyvilágban? – hétfő

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb külföldi híreit.

Elesett egy 32 éves magyar katonanő, három társa pedig súlyosan megsérült az afganisztáni Baghlan tartományban, amikor támadás érte a konvoját. A Fidesz-KDNP, az MSZP, a Jobbik és az LMP is részvétüket fejezték ki az elhunyt katona családjának.
Bővebben…

Több áldozatával végzett az a fegyveres férfi, aki túszul ejtett egy turistabuszt a Fülöp-szigetek fővárosában. A túszdrámának kommandósakció vetett véget, melynek során a túszejtő életét vesztette.
Bővebben…

A DIW német gazdaságkutató intézet adatai szerint majdnem háromezer eurós (837 ezer forint) bruttó havi bért kapnak a németek. Ennek ellenére a németek 31 százaléka úgy érzi, fizetése igazságtalan.
Bővebben…

Ausztrália bizonytalan idők elé néz, mivel a szombati parlamenti választáson egyik nagy pártnak sem sikerült többséget szereznie. A szigetországnak a második világháború után először kisebbségi kormánya lehet.
Bővebben…

Az iráni elnök kizártnak tartja, hogy a jelenlegi körülmények között az Egyesült Államok vagy Izrael támadást indítson országa ellen. Mahmúd Ahmadinezsád kijelentette, hogy Izrael nagyon gyenge, és bátorsága sincs egy ilyen lépéshez.
Bővebben…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik