Nagyvilág

Újabb műtéten esett át Gábor Zsazsa

Két alvadt vérrögöt távolítottak el Gábor Zsazsa testéből, amelyek a szívéhez nagyon közel helyezkedtek el - közölte az idős sztár szóvivője, John Blanchette.

Frederic von Anhalt, a színésznő férje korábban azt mondta, Gábor Zsazsa erős fájdalommal és vérzéssel küzd. A sztárt csípőprotézis-műtétje és az azt követő komplikációk után szerdán engedték ki a Ronald Reagan Kórházból, itt hajtották rajta végre az újabb műtétet is.

Az egykori sztárt július 17-én szállították a klinikára, miután tévénézés közben kizuhant az ágyából, és eltörte a csípőjét. Nem sokkal később sikeres, három és fél órás csípőprotézis-műtétet hajtottak végre rajta, ám állapota leromlott a beavatkozás után. Kiderült, az eséskor a fejét is beütötte, és agyrázkódást szenvedett. Az orvosok szerint a műtét közben szélütést is kaphatott.

Gábor Zsazsa az 50-es, 60-as évek nagy sztárja volt. Színésznőként lett ismert az Egyesült Államokban; sok televíziós szerepe volt, és tucatnyi mozifilmben, például az 1952-es Moulin Rouge-ban és Orson Welles klasszikussá vált 1958-as filmjében, A gonosz érintése című drámában is játszott. Később a társasági élet híres alakja lett, nem utolsósorban azért, mert kilencszer kötött házasságot. Férje volt Conrad Hilton szállodamágnás és az Oscar-díjas George Sanders színész is. Jelenlegi férjével, Frederic von Anhalttal 1986-ban házasodott össze. 2002-ben súlyos autóbalesetet szenvedett, ami után tolószékbe kényszerült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik