Nagyvilág

Rúdtáncosnőkkel mulatott Berlusconi

Újabb botrány körvonalazódik Silvio Berlusconi körül. Egy brazil lapjelentés szerint a 74 éves olasz miniszterelnök a hét elején erotikus táncosnők társaságában mulatott egy Sao Pauló-i luxusszállodában. A politikus hivatala cáfolta a sajtóhírt: szerintük a lányok nem rúdtáncot, hanem hagyományos brazil néptáncot mutattak be.

Az Estado de Sao Paolo című lap úgy értesült, hogy Berlusconi hétfő este – hivatalos brazíliai látogatása idején – a Tivoli Sao Paolo Mofarrej nevű hotelben egy magánjellegű összejövetelen vett részt. Az esten jelen volt hat táncosnő is, akik erotikus rúdtáncot lejtettek az olasz politikus előtt. A lányokat állítólag egy olasz vállalkozó hívta meg a partira.

A brazil lap csütörtöki számában idézte az egyik táncosnőt is, aki azt mondta, hogy ezer eurót kapott a Berlusconinak előadott rúdtáncért.

Az olasz miniszterelnök hivatala cáfolta a brazil lap állításait. A hivatalos közlemény szerint Berlusconi – akitől nőügyei miatt a közelmúltban vált el felesége, Veronica Lario – egy vállalkozó meghívására vett részt az összejövetelen, ahol helyi művészek adtak elő hagyományos brazil néptáncot. A hivatal közleményében hozzátette azt is, hogy a kormányfő egyéb elfoglaltságai miatt nem vett részt a műsort követő vacsorán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik