Nagyvilág

Megcsalja egymást a Sarkozy-házaspár?

Ha hinni lehet az először a Twitteren, majd a francia nyomtatott sajtóban megjelent híreknek, Carla Bruni-Sarkozy pár hete összeszűrte a levet a zenész Benjamin Biolay-val. Sarkozy nem búslakodott sokáig, hamar vigaszt talált környezetvédelmi minisztere, Chantal Jouanno karjai között.

A francia internetes magazin, a suchablog.com szerint Carla Bruni-Sarkozy évek óta szoros barátságot ápol Benjamin Biolay, most pedig már nem hivatalosan együtt is élnek a férfi párizsi lakásában.

A le Journal du Dimanche úgy fogalmaz, hogy ez még csak pletyka, de az év sztorijává válhat. Információjuk szerint az elnöki házasság az utolsókat rúgja.

Chantal Jouanno volt karatebajnok és környezetvédelmi miniszter és Benjamin Biolay az év botrányhősei lehetnek (fotó: telegraph.co.uk)

Chantal Jouanno volt karatebajnok és környezetvédelmi miniszter és Benjamin Biolay énekes az év botrányhősei lehetnek (fotó: telegraph.co.uk)

A hír megjelent más orgánumoknál is, köztük van a Yahoo News France, a Le Post és az Agoravoxtv, csakúgy, mint az i-Tele hírtévé. Gyakran idézik az elnök feleségének azt a korábbi kijelentését is, hogy “a monogámia untatja”.

Ez az első eset, hogy a francia elnöki pár házasságának válságáról érkeznek hírek. Az elnöki szóvivő nem kommentálta a találgatásokat – írja a The Telegraph online kiadása.

Carla Bruni és Nicolas Sarkozy 2007 novemberében találkoztak először egy fogadáson, majd pár hónap után össze is házasodtak. Rossz nyelvek már akkor azt pedzegették, hogy a házasság maximum Sarkozy elnökségének végéig fog tartani.

Carla Bruni ex-topmodell és énekesnő és Sarkozy magánélete eddig sem volt állóvíznek mondható.

2009 karácsonyán még boldognak tűntek az Elysée-palotában (fotó: MTI/EPA)

2009 karácsonyán még boldognak tűnt az elnöki pár az Elysée-palotában (fotó: MTI/EPA)

Carla Bruni volt partnerei között olyan neveket találunk, mint Mick Jagger, Eric Clapton és Donald Trump. Bruni állítólag viszonyt folytatott Jean-Paul Enthovennel is, akit aztán a férfi filozófus fiáért, Raphaelért hagyott ott. Raphaeltől született egy fia, Aurelien, de a férfi elhagyta a topmodellt, mert „nem mutatott elkötelezettséget” a kapcsolat iránt.

Sarkozy első felesége Marie-Dominique Culioli volt, akitől két fia született. Sarkozy azonban még házassága alatt viszonyt kezdett Cecilia Ciganer-Albanizzal, aki később második felesége lett és egyben harmadik fiának édesanyja is. A pár a 2007-es elnökválasztási kampány alatt szakított, amikor Cecilia viszonyt kezdett Richard Attais amerikai publicistával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik