Nagyvilág

Megölette édesanyját egy fiú

Megölette édesanyját egyik osztálytársával egy fiú. A bűncselekményt sikerült leplezni néhány hónapig, de amikor a gyilkost bevitték drog birtoklása miatt a rendőrségre, elszólta magát, hogy jóban van a felbujtóval.

Megölette édesanyját egy 17 éves fiú az Egyesült Államokban, mert azt gondolta, hogy túl szigorúan neveli. 18 éves osztálytársát bérelte fel a gyilkosságra, amiért 4 ezer dollárt, azaz 760 ezer forintot ígért.

Az osztálytárs végre is hajtotta a megbízást, agyonszúrta a 43 éves anyát tavaly november 25-én. De a fiú felhívta a rendőrséget, mondván, hogy éjszakai mulatságból hazatérve talált rá megkéselt anyjára. Most lelepleződött le, hogy mit tettek a fiatalok és mindketten bevallották a tettüket. A gyilkosra azért terelődött a gyanú, mert december 4-én kábítószer birtoklása miatt bevitték és a nyomozóknak elmondta, hogy barátságban van a felbujtóval.

Az áldozat muszlim vallású családját először az asszony halála sújtotta le, most pedig az igazság. Az anya – rokonai elmondása szerint – semmivel sem fogta szigorúbban fiát, mint más iszlám családok a gyerekeiket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik