Nagyvilág

Átvágta három kislánya torkát

Újév napján megölte gyerekeit, majd valószínűleg felgyújtotta magát egy felesége megerőszakolása miatt elítélt marokkói férfi.

Szörnyű családi drámára, három átvágott torkú kislány és egy férfi – feltehetően az apa – holttestére bukkantak a tűzoltók szombat reggel Kelet-Franciaországban egy ház lakatlan melléképületében – közölte az ügyészség.

Tájékoztatása szerint az 5, 11 és 13 éves gyermekek könnyen azonosítható holttestét, valamint egy negyedik, elszenesedett tetemet Strasbourg elővárosában, Haguenau-ban találták meg. A hatóságok DNS-vizsgálattal próbálják kideríteni, hogy ez utóbbi holttest valóban az apáé-e, mint feltételezik.

A kerület polgármestere a tragédia előzményeiről elmondta, hogy a marokkói származású apát tavaly 15 hónapos szabadságvesztésre – s ennek részeként 3 hónapos, letöltendő börtönre – ítélték feleségével szembeni erőszak miatt. A férfi tavaly novemberben szabadult, majd a bíróságon elérte, hogy láthassa gyermekeit, bár feleségét nem közelíthette meg. A gyermekek újév napját – apjuk születésnapját – még a melléképülettől ötszáz méterre lakó apai nagyszülőknél töltötték – a családi dráma nyilvánvalóan ezután történt, egyelőre tisztázatlan körülmények között. Az anya sokkos állapotban van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik