Nagyvilág

Biztonságiakra lövöldöztek Miguelék

Lövések is eldördültek a vitában, ami akkor robbant ki, miután egy klub biztonsági emberei nem akarták beengedni a Valencia sztárját és barátait. Megsérült egy autó.

Lisszabon közelében őrizetbe vették, s csak több órával később engedték szabadon Miguelt, a spanyol futballélvonalban szereplő FC Valencia portugál játékosát. A hátvéd azt követően került átmenetileg hűvösre szombat hajnalban, hogy társaival randalírozott egy főváros környéki diszkó előtt.

Miguel és cimborái öt óra tájban akartak bejutni a szórakozóhelyre, csakhogy az addigra bezárt. A mulató biztonsági emberei nem engedték be a társaságot, amiből aztán dulakodás lett, s az incidens közben lövések is eldördültek. A rendőrségi jelentés szerint egy közelben álló autót ért egyedül találat.

Két órával később az időlegesen távozó Miguelék visszatértek a diszkóhoz, de akkor már a hatóság emberei vártak rájuk, s őrizetbe vették a “négy vagy öt személyből álló” csoportot. Pár órával később elengedték valamennyiüket, egy kivételével, akinél lőfegyvert találtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik