Nagyvilág

Berlusconi válik

Silvio Berlusconi felesége, az 53 éves Veronica Lario kijelentette: elválik férjétől. Az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy a férje nem számolt be neki arról, hogy elmegy annak a 18 éves feltörekvő modellnek a születésnapjára, akivel állítólag kapcsolatot tart fenn.

A Veronica Larióról szerdán megjelent könyvben Berlusconi felesége elmondja, hogyan jutott arra az elhatározásra, hogy beadja a válókeresetet férje ellen. A “Tendenza Veronica” című könyvből a Corriere della Sera nevű napilap jelentetett meg részleteket. Ez a lap nem tartozik Berlusconi hatalmas média-birodalmához, és az újság az év eleje óta folyamatosan beszámol Berlusconi nőügyeiről – írja a Guardian című brit napilap.

A könyvet a Corriere della Sera egyik munkatársa, Maria Latella szerkeszti, akit állítólag már 18 éve fűznek baráti szálak Berlusconi feleségéhez. A szerző, elmondása szerint, racionális és bölcs embernek ismerte meg Veronica Lariot, aki állítólag rendkívül fontosnak tartja a családi kötelékeket.

A feleségnél akkor telt be végleg a pohár, amikor kiderült, hogy férje hazudott neki egy tinédzserrel fenntartott kapcsolatáról. Miután kiderült, hogy a 72 éves Silvio Berlusconi részt vett a feltörekvő modell 18. születésnapján Nápolyban, Veronica Lario kijelentette, hogy el akar válni a férjétől. Berlusconi tagadta, hogy viszonya lenne a fiatal modellel, Noemi Letiziával és a vádakat politikai ellenségei által kreált koholmánynak nevezte. Az olasz kormányfőt július végén egy prostituálttal is hírbe hozták, de tagadta, hogy valaha is fizetett volna szexuális szolgáltatásért.

“Belekényszerített ebbe a helyzetbe” – mondta a róla készülő könyv szerzőjének Berlusconi felesége, hozzátéve, hogy nem tudja többé megakadályozni, hogy férje bolondot csináljon magából. A készülő könyv írója szerint Berlusconi és felesége állítólag évekkel korábban megállapodtak, hogy mindketten külön életet élnek, de egymás mellett maradnak, és abszolút tiszteletben tartják a másikat. “Berlusconi megszegte az egyezséget” – írta az olasz kormányfő feleségéről készülő könyv szerzője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik