Külföld

Basescu mégsem fegyvercsempész?

admin
admin

2009. 08. 26. 13:29

Egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy Traian Basescu testvére robbanóanyag-csempészési ügybe keveredett volna, az újabb jelentések tisztázzák Mircea Basescut a vádak alól.

Egy román publicista állította: Mircea Basescu “hangolta össze” egy robbanóanyag-szállítmány eljuttatását egyik helyről a másikra. Ennek során öt hajórakomány robbanószer érkezett a konstancai kikötőbe.

Az újságíró szerint a rakományt terroristáknak szállították tovább külföldre. Az újabb hírek szerint a szállítmány Konstancából valójában Babeni település fegyvertárába került megsemmisítés céljából. A média szerint Mircea Basescu csak segített a tulajdonában lévő traktorokkal felpakolni a szállítmányt, amelynek 80 százalékát állítólag már meg is semmisítették.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.