Nagyvilág

Putyin ajándékában várta a nő Berlusconit

A Putyintól kapott ágyban várt a prostituált arra, hogy Berlusconi megfürödjön – legalábbis ez olvasható ki egy olasz honlapokról letölthető hangfelvételből.

A L’Espresso című hetilap, valamint az ugyancsak baloldali beállítottságú La Repubblica római napilap honlapján megjelent felvételeken egy, az olasz miniszterelnöknek tulajdonított férfihang beszélget egy nővel, akit Patrizia D’Addarióként azonosítanak. A prostituáltat és “kolléganőit” már korában is hírbe hozták a 72 éves politikussal.

A beszélgetés lényege, hogy a férfi – vagyis Berlusconi – arra kéri partnernőjét, hogy a “nagy ágyban” várjon rá míg letusol. Melyik nagy ágyban – kérdezte a nő -, abban, amelyiket Putyintól kaptál? Az igenlő válasz után a női hang elragadtatással ecsetelte, hogy ez milyen nagyszerű, mert az ágynak függönye is van.

D’Addario három hete maga indította el Berlusconi kálváriáját, amikor arról számolt be, hogy a kormányfő barátjával, Giampaolo Tarantini építési vállalkozóval együtt hívták meg őt két partyra Berlusconi privát rezidenciájára, a Palazzo Grazioliba. A vállalkozó ellen – akikről felételezik, hogy ő szállított lányokat Berlusconi estélyeire – korrupció vádja miatt eljárás folyik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik