Külföld

SME: Ficonak nincsenek bizonyítékai

admin
admin

2008. 11. 15. 09:54

Egy szlovák lap szerint aligha visz magával Robert Fico szlovák kormányfő olyan videofelvételt Révkomáromba, Gyurcsány Ferenc magyar miniszterelnökkel folytatandó tárgyalására, amely bizonyítaná, hogy a dunaszerdahelyi rendőrattak indokolt volt.

A SME című liberális napilap emlékeztet szombati számában: Brano Ondrus, a szlovák kormányhivatal sajtóosztályának vezetője azt írta egy szlovák hetilapban, hogy az országos rendőrfőkapitány helyettese “nyilván nem rendelkezik” olyan videofelvétellel, amely bizonyítani tudná a november elsejei rendőrtámadás indokoltságát.

A lap cikkírója úgy látja: Ondrus valószínűleg azért minősítheti közvetve hazugnak a rendőrfőkapitányt és helyettesét, mert tudja, hogy ugyanezt gondolja róluk a kormányfő is. “Ebben az esetben Fico köteles a követelni a leváltásukat. Nemzetközi válság idején nem engedheti meg magának, hogy olyan emberek álljanak a rendőrség élén, akik e válság bekövetkeztének körülményeit illetően hazudtak”.

Fico senkivel sem tudja elhitetni, hogy a szóvivő csak a saját véleményét mondta, mert a szóvivő sosem léphet ki a saját szerepéből – vélekedett a SME, amely szerint ezért most vagy a szóvivő vagy a rendőri vezetők buknak el.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.