Nagyvilág

Olaszországban szúrta agyon 22 éves fiát egy magyar férfi

Elmérgesedett családi vitában megölte 22 éves fiát, feleségét pedig megsebesítette egy magyar férfi az olaszországi Triorában péntek este.

Az ANSA hírügynökség és olasz lapok internetes honlapjainak szombati beszámolói szerint a 48 éves férfi mintegy öt hónapja telepedett meg a nyugat-olaszországi Triorában feleségével. Az asszony, férjével ellentétben, talált munkát magának, egy idősek otthonában. A férfi, aki Magyarországon autószerelőként dolgozott, nem talált állandó munkahelyet, nem tudott rendesen beilleszkedni új környezetébe, és ez feszültséget okozott viszonyukban. Sokat veszekedett egymással, a lapok szerint a férfi féltékeny volt. Huszonkét éves fiúk Budapestről látogatóban járt náluk.

A csendőrség első vizsgálatai szerint a férj és a fiú között péntek este heves vita robbant ki. Az apa dührohamában kést ragadott, és többször mellkason szúrta a fiút, aki már éppen kilépőben volt házuk ajtaján és néhány lépés után összeroskadt. Az anya utánuk jött és gyermekét az utca kövén elterülve látva a segítségére sietett. Férje ekkor sebesítette meg őt. Járókelők értesítették a csendőrséget. A férfit őrizetbe vették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik